Van Hengstum Metaal Logo
Draadwanden RVS 316 - Elektrolytisch polijsten

RVS316 draadwanden voor de Farmaceutische industrie

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we recent een belangrijke opdracht hebben voltooid voor een toonaangevend farmaceutisch bedrijf. Voor deze opdracht hebben we hoogwaardige draadwanden uit roestvrij staal 316 vervaardigd, compleet met op maat gemaakte karren, en deze elektrolytisch gepolijst voor een optimale afwerking.

Elektrolytisch polijsten is een geavanceerde techniek waarbij metaaloppervlakken worden gepolijst door middel van een elektrochemisch proces. Dit proces zorgt voor een extreem glad en glanzend oppervlak, verbetert de corrosiebestendigheid en maakt het materiaal eenvoudig te reinigen. Deze eigenschappen zijn van cruciaal belang in de farmaceutische industrie, waar hygiëne en sterilisatie topprioriteit hebben.

Onze keuze voor roestvrij staal 316 is gebaseerd op zijn uitstekende corrosieweerstand en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals farmaceutische productie-installaties. De op maat gemaakte karren die we bij deze opdracht hebben geleverd, dragen bij aan de flexibiliteit en efficiëntie van de productielijn van onze klant.

Met deze opdracht hebben we niet alleen voldaan aan de strenge kwaliteitsnormen van de farmaceutische industrie, maar hebben we ook bijgedragen aan de verbetering van de operationele efficiëntie van onze klant. We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om meer van dit soort hoogwaardige oplossingen te leveren aan de industrie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze elektrolytisch gepolijste draadwanden en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen met uw specifieke behoeften.