Van Hengstum Metaal Logo

Kunstwerken

Kunstwerken

Kunstwerken & Kunstobjecten

Wij maken uw ontwerp precies zoals u het heeft  bedacht en ontworpen in rvs of cortenstaal.

 

 

 

 

 

Gratis controle
& advies

99% zekerheid voor tijdige leveringen

99% leverbetrouwbaarheid

Snijwerk binnen 72 uur geleverd.

In-house glasparelen, poedercoaten en stralen.

Alle metaalsoorten beschikbaar

 

Kunstwerken

Veel gestelde vragen over Kunstwerken

Wij maken uw ontwerp precies zoals u het heeft bedacht en ontworpen in rvs of cortenstaal.
Ja, wij maken uw ontwerp precies zoals u het heeft bedacht en ontworpen, helemaal op maat in rvs of cortenstaal.
Rvs (roestvast staal) is een legering die bestand is tegen corrosie, terwijl cortenstaal een staalsoort is die een roestlaag vormt die beschermend werkt en een karakteristieke uitstraling heeft.
Ja, kunstwerken gemaakt van rvs en cortenstaal zijn zeer duurzaam en geschikt voor buitengebruik dankzij hun weerbestendige eigenschappen.
De tijd die nodig is om een kunstobject te maken varieert afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, maar wij streven ernaar om elk project zo efficiënt mogelijk te voltooien.
Absoluut, wij kunnen zowel figuratieve als abstracte kunstobjecten maken, volledig volgens uw ontwerp en specificaties.
Wij kunnen kunstwerken en kunstobjecten maken in diverse groottes, van klein tot groot. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke ontwerp te bespreken.
Cortenstaal vereist weinig onderhoud. De roestlaag die zich vormt beschermt het onderliggende staal, waardoor het zeer duurzaam is. Eens in de zoveel tijd schoonmaken met water is voldoende.
Kunstobjecten van rvs zijn gemakkelijk te plaatsen, maar het is belangrijk om rekening te houden met de ondergrond en eventuele bevestigingsmethoden om de stabiliteit te waarborgen.
Ja, wij maken kunstobjecten die naadloos integreren met uw bestaande infrastructuur. Ons team werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect past.
De kosten van een op maat gemaakt kunstwerk variëren afhankelijk van het ontwerp, de materialen, en de grootte. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op basis van uw specifieke wensen.