Van Hengstum Metaal Logo

Werken bij Van Hengstum​

Vacature Lasser

Met elkaar, Voor elkaar

Ben jij een ervaren lasser met passie voor metaalbewerking en innovatie?

Bij Vanhengstum Metaal zoeken we versterking voor ons team van professionals. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige metaalbewerking, van plaatwerk tot de productie van complexe eindproducten voor verschillende industrieën. Heb jij oog voor detail en streef je altijd naar het beste resultaat? Dan is deze functie voor jou!

Eisen

MIG/MAG en TIG lassen
Productie
32 - 40 uur
Soest

Nieuwste technologieën

Je werkt met de nieuwste Fronius lasmachines, waardoor je nauwkeurig en efficiënt kunt lassen met de modernste technologie.

Uitdagende projecten

Elke dag is anders! Je werkt aan diverse, uitdagende projecten die jouw vakmanschap op de proef stellen en veel afwisseling bieden.

Hecht en gezellig team

Je wordt deel van een hecht en gezellig team waar samenwerking en een fijne werksfeer vooropstaan, met ruimte voor persoonlijke groei.

Wat ga je doen?

Als ervaren lasser bij Vanhengstum Metaal ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van precisiewerk aan uitdagende projecten. Jouw vakmanschap is essentieel voor het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van onze klanten. In deze rol voer je verschillende taken uit:

Technische tekeningen lezen en werken volgens specificaties: Je begint elke dag met het interpreteren van technische tekeningen, zodat je precies weet hoe de onderdelen samengesteld moeten worden. Je werkt nauwkeurig volgens deze specificaties om het beste resultaat te bereiken.

Samenstellen en lassen van metalen onderdelen: Met behulp van TIG- en MIG-lastechnieken stel je metalen componenten samen. Deze techniek vereist niet alleen vaardigheid, maar ook een scherp oog voor detail om de perfecte lasverbinding te maken.

Werken met de nieuwste technologieën: Bij Vanhengstum Metaal werk je met de modernste apparatuur, waaronder Fronius lasmachines, die jou helpen om elke klus met hoge precisie en kwaliteit uit te voeren.

Kwaliteitscontrole van je werk: Je controleert continu je eigen werk om ervoor te zorgen dat het aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet. Nauwkeurigheid en oog voor detail zijn hierbij essentieel.

Samenwerken met collega’s: Je maakt deel uit van een hecht team dat gezamenlijk innovatieve oplossingen bedenkt en uitvoert. Samenwerken en kennis delen zijn belangrijke onderdelen van ons succes.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een gedreven lasser die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet:

Relevante ervaring als lasser (TIG/MIG) in een vergelijkbare functie.

• Je kunt technische tekeningen lezen en deze omzetten in praktische oplossingen.

Ervaring met verschillende werkstoffen en materialen, en een scherp oog voor detail.

• Je bent kwaliteitsgericht en streeft er altijd naar om het beste resultaat te behalen.

• Je hebt affiniteit met vernieuwende technieken en bent altijd op zoek naar manieren om je werk te verbeteren.

Wat bieden wij?

Bij Vanhengstum Metaal werk je in een omgeving waarin innovatie en samenwerking centraal staan. Daarnaast bieden wij:

• Een nieuwste generatie Fronius lasmachine om mee te werken.

• Een uitdagende baan binnen een hecht en gezellig team van vakmensen.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

• Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

• Werken aan afwisselende projecten in een groeiend en dynamisch bedrijf.

Neem contact op

Solliciteer direct

Sollicitatie formulier