Van Hengstum Metaal Logo
Esmee Lubbers aan het lassen

Ondernemen is leuk, lassen op hoge hakken ook!

Als ondernemer ben je continu in beweging. Je zorgt voor je mensen, je klanten, en natuurlijk je onderneming. De dagen zijn gevuld met uitdagingen, nieuwe kansen, en dat continue bouwen aan succes. Het is dynamisch, afwisselend en nooit saai!

Maar soms is er een activiteit die je nét even dat beetje extra energie geeft. Voor Esmee Lubbersen, onze collega, kwam dat in de vorm van… lassen! Ja, je leest het goed: lassen op hoge hakken! Samen met collega Martin Kornet maakte Esmee haar eerste lasmeters. En wat bleek? Het is nog ontzettend leuk om te doen ook!

Lassen is niet alleen een vak; het vraagt om precisie, geduld en een goed gevoel voor techniek. En het mooie is dat je elke dag weer iets nieuws kunt leren. Voor Esmee was het een geweldige ervaring om in de wereld van het lassen te stappen. Samen met Martin zorgde ze ervoor dat haar eerste stappen in het vak soepel verliepen. En zeg nou zelf, hoe cool is het om als ondernemer of collega nieuwe vaardigheden op te doen in een sector waar innovatie en vakmanschap centraal staan?

Bij Van Hengstum Metaal blijven we groeien en innoveren. We combineren traditionele technieken zoals lassen met de modernste technologieën, zoals laserlassen en AI-toepassingen in de metaalindustrie. Het is de perfecte mix van mens en technologie, waar we elke dag met veel passie en plezier aan werken.

Benieuwd naar meer verhalen uit de werkplaats? Of wil je zelf eens een kijkje nemen in de wereld van lassen en techniek? Wees welkom bij Van Hengstum Metaal – waar innovatie en vakmanschap samenkomen.