Van Hengstum Metaal Logo
Eindproduct

Industriële mixers

Mixers

Wat zijn Industriële Mixers?

Industriële mixers zijn onmisbaar in verschillende sectoren voor het efficiënt mengen van vloeistoffen, poeders en vaste stoffen. Deze machines worden gebruikt in de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie, en spelen een cruciale rol in het waarborgen van een homogeen eindproduct. Of het nu gaat om het mengen van chemische stoffen of het verwerken van grote volumes vloeistoffen, industriële mixers garanderen een consistent resultaat.

Bij Van Hengstum Metaal bieden we een breed scala aan industriële mixers, afgestemd op diverse processen en industrieën. Onze mengers zijn beschikbaar in verschillende maten en configuraties, afhankelijk van de specifieke toepassing. Met jarenlange ervaring leveren we op maat gemaakte mengoplossingen, van compacte onderwatermixers tot grote mixers voor bulkverwerking.

Industriële mixer
Gratis controle
& advies

99% betrouwbaarheid voor tijdige leveringen

99% leverbetrouwbaarheid

Snijwerk binnen 72 uur geleverd.

In-house glasparelen, poedercoaten en stralen.

Alle metaalsoorten beschikbaar

Eigenschappen en functies van Industriële mixers

Efficiënte en Flexibele Oplossingen voor Industriële Processen

Industriële mixers zijn van onschatbare waarde in uiteenlopende productieprocessen. Ze bieden voordelen op het gebied van efficiëntie, betrouwbaarheid en maatwerk, essentieel voor de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie. Van Hengstum Metaal levert op maat gemaakte mengoplossingen die zijn afgestemd op specifieke procesvereisten. Of u nu vloeistoffen, poeders of vaste stoffen verwerkt, onze industriële mixers bieden de precisie, snelheid en kwaliteit die u nodig heeft. 

Verschil Tussen Staal En RVS

Voordelen van Industriële Mixers

Industriële mixers bieden tal van voordelen die cruciaal zijn voor het efficiënte verloop van uiteenlopende productieprocessen. Hieronder beschrijven we enkele van de belangrijkste voordelen die industriële mixers van Van Hengstum Metaal bieden:

Complete mengoplossingen voor vloeistoffen en poeders: Industriële mixers van Van Hengstum Metaal zijn ontworpen voor het verwerken van een breed scala aan materialen, zoals vloeistoffen, poeders en vaste stoffen. Dit maakt ze geschikt voor diverse industriële toepassingen, variërend van de farmaceutische industrie tot de chemische sector, waar de juiste vermenging essentieel is voor het eindproduct.

Maatwerk en flexibiliteit: Of u nu grote volumes vloeistoffen of kleine hoeveelheden gevoelige producten moet mengen, wij bieden industriële mixers op maat die zijn afgestemd op de specifieke vereisten van uw proces. Van poedermixers tot vloeistofblenders, wij zorgen ervoor dat elke mixer optimaal aansluit bij uw specifieke toepassingen.

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij Van Hengstum Metaal maken we gebruik van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en kunststoffen, om ervoor te zorgen dat onze industriële mengers voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze mixers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste industriële omstandigheden en garanderen een lange levensduur en consistent hoge prestaties.

Snelheid en precisie: Voor elk type proces, van langzaam draaiende mengsels tot processen die hoge snelheid en precisie vereisen, bieden wij mixers met variabele snelheid. Dit zorgt ervoor dat u volledige controle heeft over het mengproces, afhankelijk van de gewenste consistentie en productkwaliteit.

Bij Van Hengstum Metaal bieden we industriële mixers voor een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. Enkele veelvoorkomende toepassingen van onze industriële mengers zijn:

Chemische industrie: Industriële mixers worden veel gebruikt in chemische processen zoals het mengen van chemicaliën, het coaten van poeders en het verdelen van vaste stoffen. Onze mixers zijn bestand tegen corrosieve materialen en hoge temperaturen, wat ze geschikt maakt voor veeleisende chemische processen.

Farmaceutische industrie: In de farmaceutische industrie zijn industriële mixers cruciaal voor het mengen van ingrediënten voor de productie van medicijnen. Van Hengstum Metaal levert mengmachines die voldoen aan de strenge hygiëne- en kwaliteitsnormen in deze sector, met speciale aandacht voor de verwerking van gevoelige producten en explosieve poeders.

Voedingsindustrie: Industriële mixers worden ook veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie voor het mengen van ingrediënten in processen zoals het bereiden van dranken, sauzen en andere producten. Wij bieden onder andere professionele blenders voor grote volumes en mixers die geschikt zijn voor toepassingen in tanks en andere opslagoplossingen.

Waterbehandeling en milieu-industrie: Compacte onderwatermixers en andere mengapparatuur worden vaak ingezet voor het zuiveren en recyclen van water, waarbij een gelijkmatige vermenging van chemicaliën of additieven nodig is. Onze mixers zijn ontworpen om deze processen te optimaliseren, met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Het proces van het ontwerpen en produceren van een industriële mixer bij Van Hengstum Metaal begint met een grondige analyse van de specifieke eisen van uw bedrijf. Samen met onze technische experts worden de juiste specificaties bepaald, zoals het type product dat u verwerkt, de benodigde capaciteit en de beschikbare ruimte in uw productielijn. Vervolgens ontwerpen en bouwen we een industriële mixer die perfect past bij uw productieproces.

Onze machines worden vervaardigd in een gecontroleerde omgeving, waar we nauwkeurige kwaliteitscontroles uitvoeren om ervoor te zorgen dat elk onderdeel aan de hoogste standaarden voldoet. Voordat de mixer wordt geleverd, wordt deze uitvoerig getest om eventuele problemen te elimineren en een soepele installatie op uw locatie te garanderen.

Bij Van Hengstum Metaal hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Onze industriële mixers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden, wat zorgt voor een lange levensduur en lagere onderhoudsfrequentie. Dankzij het gebruik van slijtvaste materialen en innovatieve technologieën hebben onze mixers een minimaal energieverbruik en optimale prestaties, wat bijdraagt aan een efficiëntere productie en lagere operationele kosten.

Regelmatig onderhoud is essentieel om de maximale prestaties van uw industriële mixer te behouden. Van Hengstum Metaal biedt uitgebreide onderhoudsdiensten, inclusief inspectie, reiniging en vervanging van onderdelen. Dit onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw apparatuur, maar zorgt er ook voor dat uw productieproces zonder onderbrekingen kan blijven draaien. Onze technische ondersteuning staat altijd klaar om u te helpen met advies en service, zodat u het meeste uit uw industriële mixer kunt halen.

Contact

KvK 31024730
BTW NL 005812537B01

Vraag een offerte aan of stel een vraag

Contact Formulier website (#3)

Waarom Van Hengstum Metaal voor Industriële Mixers?

Bij Van Hengstum Metaal bieden we industriële mixers van topkwaliteit, dankzij onze jarenlange ervaring en expertise. We leveren op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de unieke eisen van elk proces, met een focus op efficiëntie en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om grootschalige productieprocessen of kleinere toepassingen, onze mixers garanderen een consistent en hoogwaardig eindproduct.

Onze klanten waarderen de uitgebreide technische ondersteuning en flexibele aanpak, waarbij we rekening houden met elk detail, van materiaalkeuze tot beschikbare ruimte en proceseisen. Daarnaast bieden we een breed scala aan accessoires, zoals kunststof tanks en filters, om uw installatie compleet te maken. Hierdoor zijn wij dé partner voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en betrouwbare mengoplossingen.

Van Hengstum - Robin van der Ploeg - lassen

Veelgestelde Vragen (FAQ) over Industriële Mixers

Industriële mixers worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder het mengen van vloeistoffen, poeders en vaste stoffen in industrieën zoals de chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen- en waterbehandelingssector. Ze kunnen op maat worden gemaakt voor specifieke processen, zoals het mengen van explosieve poeders of het coaten van producten.

Van Hengstum Metaal biedt industriële mixers die volledig op maat kunnen worden ontworpen, met aandacht voor de specifieke vereisten van uw proces. Onze mixers zijn betrouwbaar, duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en kunststoffen. Ze bieden flexibiliteit in snelheid en toepassingen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel eenvoudige als complexe mengprocessen.

Industriële mixers kunnen een breed scala aan materialen verwerken, zoals vloeistoffen, poeders, vaste stoffen en chemicaliën. Of het nu gaat om gevoelige farmaceutische ingrediënten of corrosieve chemicaliën, Van Hengstum Metaal levert mixers die bestand zijn tegen diverse materialen en omstandigheden.

Ja, Van Hengstum Metaal biedt industriële mixers die volledig op maat worden ontworpen en geproduceerd op basis van de specifieke behoeften van uw proces. Dit betekent dat de mixer kan worden afgestemd op de aard van het product, de benodigde snelheid, capaciteit, en de ruimte waarin deze wordt geïnstalleerd.

Regelmatig onderhoud is essentieel om de prestaties en levensduur van uw industriële mixer te waarborgen. Van Hengstum Metaal biedt uitgebreide onderhoudsdiensten en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw mixer optimaal blijft functioneren. Dit omvat het inspecteren van onderdelen, zoals de mengarmen, motoren en afdichtingen, en tijdige vervanging van slijtagedelen.

Van Hengstum Metaal biedt advies op maat voor de selectie van de juiste industriële mixer. Op basis van uw specifieke proces, materiaal en mengvereisten helpen wij u bij het kiezen van de beste oplossing, of het nu gaat om het verwerken van poeders, vloeistoffen of chemische producten. Onze technische experts staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie.